"Jeg lærer dig at køre hensynsfuldt, ansvarsbevidst og frem for alt bliver en sikker bilist"
Birgit Rothborg Laursen
Send spørgsmål til Birgits Køreskole

Send spørgsmål til Birgits Køreskole

Har du behov for flere informationer omkring kørekort, priser eller teorihold eller andet, er du velkommen til at skrive til mig her. 

Udfyld venligst alle felter

Skriv gerne til mig - jeg besvarer alle spørgsmål så hurtigt som muligt


Når du indsender denne formular giver du samtykke til at Birgits Køreskole gemmer dine informationer i 1 år. Herefter bliver de slettet. Vi giver ikke disse informationer videre til tredje part.

Kontaktinfo:

Birgits Køreskole
v/ Birgit Rothborg Laursen

Pedersborg Huse 1

4180 Sorø

Tlf. 40 41 48 03

info@birgitskoereskole.dk  

Hvorfor Birgits Køreskole?

For mig er det utroligt vigtigt at du føler at undervisningen er tilpasset dig og at du langsomt og sikkert opbygger dine kørefærdigheder.Det er rigtig godt, hvis du glæder dig til at komme til såvel teori som køreundervisning i min køreskole.

Jeg vil gerne, når du står med kørekortet i hånden, at du føler at du er rustet til at køre hensynsfuldt, ansvarsbevidst og frem for alt bliver en sikker bilist.

Snak med en som har kørt hos mig – det er altid en god idé at lytte til andre tidligere elever og hvis de syntes at have haft en godt forløb og er tilfredse med min undervisning er det nok også et forløb der kan tilpasses dig.

Jeg er medlem af Dansk Kørelærer – Union (DK-U) og dermed har mine elever adgang til Ankenævn og Garantifond, hvilket vil sige, at hvis du føler at du ikke har modtaget en tilstrækkelig undervisning ifølge loven, kan du klage. Læs mere herom på linket 

www.dku.dk

Min hilsen til dig

Jeg vil gerne, når du står med kørekortet i hånden, at du føler at du er rustet til at køre hensynsfuldt, ansvarsbevidst og frem for alt bliver en sikker bilist.

Birgits Køreskole er medlem af:
Dansk Kørelærer - Union (DK-U)
Logo for  Dansk Kørelærer - Union (DK-U)
Birgits Køreskole v/ Birgit Rothborg Laursen
Pedersborg Huse 1, 4180 Sorø
Tlf. 40 41 48 03 | info@birgitskoereskole.dk
Copyright © 2024 - Birgits Køreskole